nieuws

Verloskundig echocentrum en vrouwenkliniek Echo Amsterdam heeft per direct een vacature voor een Praktijkmanager (10 uur per week)

Echo Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen 5 verloskundigenpraktijken in Amsterdam west, centrum en zuid. In het echocentrum vinden verschillende activiteiten plaats op het gebied van verloskunde, waaronder het maken van echo’s en het plaatsen van spiralen.

Functie

De praktijkmanager zorgt voor de uitvoering van het beleid dat het dagelijksbestuur uitzet. Dit doe je samen met de kwaliteitsmanager en de officemanager.

Taken

Optimaliseren van processen en alle andere werkzaamheden die horen bij het uitbreiden van het vrouwencentrum.

Verantwoordelijkheid dragen voor het echocentrum alsof het je eigen bedrijf is.

Centraal aanspreekpunt van het echocentrum.

Marketing, Social Media en PR.

Gebouw en aankleding van het echocentrum; zorgen dat het een fijne omgeving is voor zowel klanten als het personeel.

Personeelszaken (contracten en evaluatiegesprekken).

Overzicht en inzicht hebben in de financiële administratie en de ICT.

Contracten met verzekeraars en onderhoudscontracten apparatuur onderhouden

Wij zijn op zoek naar

Een analytisch persoon (WO niveau) die prioriteiten kan stellen, houdt van een dynamische omgeving. Verder is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid kunt en wilt nemen voor het echocentrum, creatief kan denken en zelfstandig kunt werken. Medische kennis is een pre, ook marketing ervaring wordt erg gewaardeerd.

Wij bieden

Een fijne werksfeer in een leuk team in een dynamische omgeving in het centrum van Amsterdam.

Werktijden onder schooltijd op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Een martkconform salaris.

Je kunt je CV en korte motivatie sturen naar jokeklinkert@gmail.com t.a.v Joke Klinkert. Reacties moeten binnen zijn voor 1 augustus a.s.

ECHO AMSTERDAM IS JARIG!

Om te vieren dat Echo Amsterdam 10 jaar bestaat verloten wij drie 3/4D HD-live echo’s, inclusief USB! Share de foto’s en like ons op facebook en wie weet win jij deze echo. De mooiste termijn om een 3/4D HD-live echo te laten maken is tussen de 26 en 29 weken. De winnaars zijn bekend gemaakt op 21 juni 2017.

Echo Amsterdam

We hebben een nieuwe naam die nu hetzelfde is als de website: een naam; een centrum.  Daarnaast hebben we een restyling van het logo doorgevoerd en de website geheel vernieuwd.  We werken vanaf nu alleen nog onder de naam Echo Amsterdam. De naam Verloskundig Echocentrum Ite Boerema gebruiken we niet meer. We zijn en blijven hét adres voor verloskundige echo’s en hebben onze diensten uitgebreid met een vrouwenkliniek.

Je kunt vanaf heden Echo Amsterdam volgen op Facebook en Instagram.