3D 4D pretecho

Image

3D 4D pretecho

Wil je naast de standaard echo’s je kindje ook bekijken in 3D 4D?  Onze 3D 4D pretecho is daar perfect voor. Met deze echo kun je buiten de medische echo’s om je kindje rustig en uitgebreid bewonderen. Je krijgt de beelden op een USB-stick mee en de mooiste foto printen we voor je uit op foto papier.

Het is belangrijk om te weten dat er bij een pret-echo niet medisch naar de baby wordt gekeken. De baby wordt bijvoorbeeld niet opgemeten.

 

Het verschil tussen een 2D en 3/4D echo

Bij de 2D echo (het platte zwart/wit beeld) zie je de contouren van je kindje, bij een 3D echo zie je stilstaande beelden met diepte en bij 4D opnames zie je bewegende 3D beelden. Dat betekent dat als je kindje bijvoorbeeld gaapt, je dat ook echt “live” kunt zien. De 3/4D echo’s worden gemaakt door gecertificeerde echoscopisten die je graag alles vertellen over wat je op de echo ziet.

De 3/4D echo is het mooist tussen 24 en 30 weken. Je baby is dan groot genoeg om mooie beelden op te leveren en heeft genoeg onderhuids vet om goed te kunnen zien op wie hij of zij lijkt. Mocht je eerder of later in de zwangerschap een 3/4D echo willen laten maken dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer je zwanger bent van een meerling is een 3/4D echo het leukst vroeger in de zwangerschap, dan kunnen de kinderen nog samen in beeld gebracht worden. Je betaalt hier geen extra toeslag voor. Overleg eventueel met onze assistente wat het beste moment voor deze echo is. Wel blijft het altijd afhankelijk van de ligging van de baby hoe goed alles in beeld te krijgen is. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om een voorliggend stukje navelstreng voor het beeld weg te krijgen.

Image