Laboratorium

Laboratorium

In ons centrum hebben we ook een laboratorium (SALT) waar al je bloedonderzoek tijdens de zwangerschap gedaan kan worden. SALT doet er alles aan om het onderzoek zo snel, makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo mag je rekenen op ruime openingstijden (ook in het weekend), korte wachttijden, goede informatieverstrekking met duidelijke afspraken en als het nodig is komen ze bij je thuis om het bloed af te nemen. Dit is wel zo handig als er bloedonderzoek nodig is in de eerste week na de bevalling en je liever niet van huis wil.

Nadat er bloed is afgenomen, wordt dat getransporteerd naar de hoofdvestiging van SALT. Hier bevindt zich een modern laboratorium met geautomatiseerde apparatuur. Een team van gekwalificeerde analisten voert de onderzoeken uit. Zodra de resultaten bekend zijn, worden ze aan je verloskundige doorgegeven. De resultaten worden vervolgens met je besproken. Uitslagen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, wordt nog dezelfde dag aan je verloskundige doorgebeld.

 

De openingstijden SALT zijn:

Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 14:00 uur

Lunchpauze van 12:00 tot 12:30 uur

Zaterdag 9:00 uur tot 11:00 uur

 

SALT heeft de ISO 15189 accreditatie waardoor je erop kunt vertrouwen dat er zorgvuldig met je materialen en gegevens wordt omgegaan en je verzekerd bent van een snel en juist resultaat.

Meer weten over SALT: www.salt.nl

Voor alle vragen over bloedafname: tel 088 – 9 100 100

Image