Laboratorium

Laboratorium

In ons centrum hebben we ook een laboratorium waar al je bloedonderzoek tijdens de zwangerschap gedaan kan worden. SHO Centra voor medische diagnostiek (SHO) is opgericht in 2000 als Stichting Huisartsenlaboratorium Oost en landelijk actief. SHO doet er alles aan om het onderzoek zo snel, makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo mag je rekenen op ruime openingstijden (ook in het weekend), korte wachttijden, goede informatieverstrekking met duidelijke afspraken en als het nodig is komen ze bij je thuis om het bloed af te nemen. Dit is wel zo handig als er bloedonderzoek nodig is in de eerste week na de bevalling en je liever niet van huis wil.

Nadat er bloed is afgenomen, wordt dat getransporteerd naar de centrale vestiging van SHO in Velp. Hier bevindt zich een modern laboratorium met geautomatiseerde apparatuur. Een team van gekwalificeerde analisten voert de onderzoeken uit. Zodra de resultaten bekend zijn worden ze aan je verloskundige doorgegeven. De resultaten worden vervolgens met je besproken. Uitslagen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, bellen wij nog dezelfde dag aan je verloskundige door.

SHO heeft een kwaliteitskeurmerk waardoor je erop kunt vertrouwen dat er zorgvuldig met je materialen en gegevens wordt omgegaan en je verzekerd bent van een snel en juist resultaat.

Image