Laboratorium

Laboratorium

In ons centrum hebben we ook een laboratorium (SALT) waar al je bloedonderzoek tijdens de zwangerschap gedaan kan worden. SALT doet er alles aan om het onderzoek zo snel, makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo mag je rekenen op ruime openingstijden (ook in het weekend), korte wachttijden, goede informatieverstrekking met duidelijke afspraken en als het nodig is komen ze bij je thuis om het bloed af te nemen. Dit is wel zo handig als er bloedonderzoek nodig is in de eerste week na de bevalling en je liever niet van huis wil.

Nadat er bloed is afgenomen, wordt dat getransporteerd naar de hoofdvestiging van SALT. Hier bevindt zich een modern laboratorium met geautomatiseerde apparatuur. Een team van gekwalificeerde analisten voert de onderzoeken uit. Zodra de resultaten bekend zijn, worden ze aan je verloskundige doorgegeven. De resultaten worden vervolgens met je besproken. Uitslagen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, wordt nog dezelfde dag aan je verloskundige doorgebeld.

SALT heeft de ISO 15189 accreditatie waardoor je erop kunt vertrouwen dat er zorgvuldig met je materialen en gegevens wordt omgegaan en je verzekerd bent van een snel en juist resultaat.

Meer weten over SALT: www.salt.nl

Voor alle vragen over bloedafname: tel 088 – 9 100 100

Image

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Beste cliënt,

In verband met het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter tijdens het maken van een echo willen wij jullie verzoeken om een mondkapje mee te nemen naar de echo.

Voor medische echo's geldt: naast de zwangere mag er maximaal 1 persoon meekomen naar de echo. Neem dus geen kinderen mee!

Voor de pret-echo's geldt: er mogen er 1 volwassene en maximaal 2 kinderen mee komen naar de echo.

Wij vragen jullie om niet te vroeg te komen zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.

Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid vragen wij je om je afspraak telefonisch te verzetten. Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
met vriendelijke groet,
medewerkers van Echo Amsterdam

Dear cliënt,

Due to the inability to maintain the 1.5 meters range while making an ultrasound, we want to ask you to bring a  facemask to the ultrasound.

For medical cans: you are allowed to bring maximum one extra person besides yourself to your scan. You are not allowed to bring your children.

For scans upon request: one adult and a maximum of 2 children can come to the ultrasound.

Please don't arrive too early to prevent too many people in the waiting room at the same time.
When you or your partner are coughing, sneezing or having a fever, we ask you to reschedule your appointment by telephone.

Thanks for your coöperation,
best regards,
the team of Echo Amsterdam