Anticonceptie

Image

Anticonceptie

Ons centrum biedt zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Zo kun je bij ons behalve voor zwangerschapsecho’s ook terecht voor anticonceptie. Onze ervaren verloskundigen kunnen je hierover voorlichten maar ook de pil voorschrijven en spiraaltjes plaatsen.

 

Anticonceptieconsult

Iedere vrouw is anders qua lichaam en wensen. Het is dus goed om te bespreken welke vormen van anticonceptie beschikbaar zijn en welke vorm het beste bij jou past. Tijdens het anticonceptieconsult nemen we de diverse anticonceptiemethoden door, samen met jouw wensen, verwachtingen en eventuele medische indicaties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Bij gezonde vrouwen met een ongecompliceerde medische voorgeschiedenis kunnen wij een recept voor ‘de pil’, de hormoonvrije spiraal (T-Safe) en de hormoonhoudende spiraal (Kyleena of Mirena) voorschrijven. Indien gewenst plaatsen wij ook het spiraaltje op de meest vrouwvriendelijke methode waardoor het bijna pijnloos is. Dit geldt ook voor het plaatsen (en verwijderen) van de Implanon.

Beste cliënt,

In verband met het Corona virus verzoeken wij jullie dringend om alleen, dus zonder partner, naar de echo te komen. Deze regel is door alle echo-buro's van Amsterdam ingevoerd. Ook vragen wij jullie om niet al te vroeg te komen zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.
Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid vragen wij je om je afspraak telefonisch te verzetten.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
met vriendelijke groet,
medewerkers van Echo Amsterdam

 

Dear cliënt,

Due to the stricter guidelines in the healthcare sector to prevent further spreading of the the Corona virus, we urge you to come alone, without your partner, to your ultrasound. This rule has been introduced by all ultrasound practices in Amsterdam.
We also ask you not to arrive too early to prevent too many people in the waiting room at the same time.
For complaints such as coughing, sneezing and fever, we ask you to reschedule your appointment by telephone.

Thanks for your coöperation,
best regards,
the team of Echo Amsterdam