3D 4D pretecho

Image

3D 4D pretecho

Wil je naast de standaard echo’s je kindje ook bekijken in 3/4D? Of een echo laten maken waar de toekomstige opa’s en oma’s bij aanwezig zijn? Onze 3/4D pretecho is daar perfect voor. Met deze echo kun je buiten de medische echo’s om je kindje nog eens rustig bewonderen. Door de 3/4D-functie van ons echoapparaat krijg je een heel realistisch beeld van je baby. Uiteraard krijg je die beelden op een USB-stick mee.

 

Het verschil tussen een 2D en 3/4D echo

Bij de 2D echo (het platte zwart/wit beeld) zie je de contouren van je kindje, bij een 3D 4D echo zie je stilstaande beelden met diepte (3D) en bij 4D opnames zie je bewegende 3D beelden. Dat betekent dat als je kindje bijvoorbeeld gaapt, je dat ook echt “live” kunt zien. De 3/4D echo’s worden gemaakt door gecertificeerde echoscopisten die je graag alles vertellen over wat je op de echo ziet.

De 3/4D echo is het mooist tussen 24 en 30 weken. Je baby is dan groot genoeg om mooie beelden op te leveren en heeft genoeg onderhuids vet om goed te kunnen zien op wie hij of zij lijkt. Mocht je eerder of later in de zwangerschap een 3/4D echo willen laten maken dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer je zwanger bent van een meerling is een 3/4D echo het leukst vroeger in de zwangerschap, dan kunnen de kinderen nog samen in beeld gebracht worden. Je betaalt hier geen extra toeslag voor. Overleg eventueel met onze assistente wat het beste moment voor deze echo is. Wel blijft het altijd afhankelijk van de ligging van de baby hoe goed alles in beeld te krijgen is.

 

Pretecho Amsterdam

De pretecho’s vinden plaats in ons echocentrum in Amsterdam. Het echocentrum vind je op een centrale locatie in Amsterdam, vlak boven het Vondelpark. Als je interesse hebt in een pretecho in Amsterdam, dan heten wij je van harte welkom. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Image

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Beste cliënt,

In verband met het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter tijdens het maken van een echo willen wij jullie verzoeken om een mondkapje mee te nemen naar de echo.

Daarnaast mag er naast de zwangere maximaal 1 persoon meekomen naar de echo. Neem dus geen kinderen mee! Wij vragen jullie om niet te vroeg te komen zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.

Helaas doen wij op dit moment geen 3D echo's en uitgebreide 2D echo's (pret-echo's).

Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid vragen wij je om je afspraak telefonisch te verzetten. Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
met vriendelijke groet,
medewerkers van Echo Amsterdam

Dear cliënt,

Due to the inability to maintain the 1.5 meters range while making an ultrasound, we want to ask you to bring a  facemask to the ultrasound.

You are allowed to bring maximum one extra person besides yourself to your scan. You are not allowed to bring your children.

At this moment do not book in any long scan upon request, that is the 3D scan and the 2D extensive scan.

Please don't arrive too early to prevent too many people in the waiting room at the same time.
When you or your partner are coughing, sneezing or having a fever, we ask you to reschedule your appointment by telephone.

Thanks for your coöperation,
best regards,
the team of Echo Amsterdam