Vroege echo

Image

Vroege echo

Een vroege echo kan je een extra gevoel van zekerheid geven in het begin van de zwangerschap. Misschien heb je eerder een miskraam gehad of ben je gewoon nieuwsgierig en vind je het te lang wachten tot de termijnecho. Met een vroege echo kunnen we vaststellen of de zwangerschap intact is, dat wil zeggen of het hartje klopt en of het embryo in de baarmoeder zit.

Deze echo kan al plaatsvinden vanaf 7 weken. Een echo vroeger dan 10 weken wordt altijd inwendig (vaginaal) uitgevoerd. Hierdoor is de zwangerschap beter in beeld te brengen. Bij een inwendige echo is het handig als je blaas leeg is.

De echoscopiste zal een paar mooie foto’s voor je printen om mee te nemen.

Image

Beste cliënt,

Vanaf heden mag er bij naast de zwangere maximaal 1 persoon meekomen naar de echo. Neem dus geen kinderen mee! Wij vragen jullie om niet te vroeg te komen zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zitten. Ook mogen wij weer echo's op verzoek inplannen.

Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid vragen wij je om je afspraak telefonisch te verzetten. Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
met vriendelijke groet,
medewerkers van Echo Amsterdam

 

Dear cliënt,

From now on you are allowed to bring maximum one extra person besides yourself to your scan. You are not allowed to bring your children.

We can also plan in your ultrasound upon request.

Please don't arrive too early to prevent too many people in the waiting room at the same time.
When you or your partner are coughing, sneezing or having a fever, we ask you to reschedule your appointment by telephone.

Thanks for your coöperation,
best regards,
the team of Echo Amsterdam