Follikel meting

Follikel meting

Wij kunnen, in het kader van een fertiliteits traject, voor jou de follikelmetingen doen.

Onze gespecialiseerde echoscopiste zal volgens het verzoek van jouw behandelaar het aantal follikels tellen, meten en noteren op het formulier dat je van jouw behandelaar hebt mee gekregen. Daarnaast zal ook de dikte van het baarmoederslijmvlies gemeten worden als jouw behandelaar dat wenst.

Je dient dit onderzoek a 60 euro (na 18 uur en week-end 70) zelf te betalen omdat er nog geen tarief is dat de verzekering aan ons vergoedt. Je krijgt indien gewenst een factuur mee die je kunt proberen in te dienen bij jouw verzekering.

Realiseer je dat wij tevens een verloskundig echocentrum zijn en dat er een grote kans is dat je met zwangeren in de wachtkamer zult zitten.

Image

Beste cliënt,

In verband met het niet kunnen handhaven van de 1,5 meter tijdens het maken van een echo willen wij jullie verzoeken om een mondkapje mee te nemen naar de echo.

Daarnaast mag er naast de zwangere maximaal 1 persoon meekomen naar de echo. Neem dus geen kinderen mee! Wij vragen jullie om niet te vroeg te komen zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.

Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid vragen wij je om je afspraak telefonisch te verzetten. Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.
met vriendelijke groet,
medewerkers van Echo Amsterdam

 

Dear cliënt,

Due to the inability to maintain the 1.5 meters range while making an ultrasound, we want to ask you to bring a  facemask to the ultrasound.

You are allowed to bring maximum one extra person besides yourself to your scan. You are not allowed to bring your children.

Please don't arrive too early to prevent too many people in the waiting room at the same time.
When you or your partner are coughing, sneezing or having a fever, we ask you to reschedule your appointment by telephone.

Thanks for your coöperation,
best regards,
the team of Echo Amsterdam